ismizalizalu?

Followers

Tuesday, April 5, 2011

wawasanchat design dan upgrade todak design

assalammualaikum.. lama tak update.. kamu orang apa khabar? kami orang sihat-sihat saja.. hehe..
selepas beberapa hari publish design [todak] di alam maya ni, aku dapat satu job untuk dibuat..

iskandar zulkarnain atau nama sebenarnya cacats telah meng-inbox-kan sesuatu.. untuk design satu logo bagi web terkenal (yer ker terkenal), wawasan chat.. proses design ini mengambil masa 2-3 hari atau lebih tepat, 48-100 jam.. aku fail matematik ni..

apa apa pun, ni aku update design aku.. start dari awal sampai akhir, bak kata jamal abdillah, kau kekasih awal dan akhir [link].. hahaha.. aku memang minat dia ni.. suara klasik habis. sudah- sudah mengarut, jom kita tengok design untuk meda tu tadi..







 






okeh, siap satu design.. aku tak tahu la dorang guna tak design aku ni.. har har har.... yang penting kije akusiap.. lepas itu, aku sambung kijer aku dengan renovate design todak aku.. aku nak warnakan sikit.. baru lawa... keh3...meh kita tengok





ok tak? hehehhee

1 comment:

  1. huyooooooo
    wewwiitt
    dr QS bertuko ke designer ^^

    ReplyDelete